Spletna stran za svoje, pravilno, delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani se strinjate z našimi pravili uporabe piškotknastavitve vaših piškotkov se ob brskanju ne spreminjajo).
Da bi izvedeli več o piškotkih ter kako jih zbrisati, si poglejte pravila rabe piškotkov.

Dovoli piškotke
Pravila rabe piškotkov

Pogoji uporabe

Pogoji poslovanja


Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja.
Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Ce se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne www.lumasport.com.
LUMANAJ d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.lumasport.com kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoce za kupce, zato vam priporocamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

Spletna trgovina

www.lumasport.com je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje LUMANAJ d.o.o..

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.lumasport.com so navedene v EUR in vkljucujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene vkljucujejo DDV in veljajo ob potrditvi narocila s strani www.lumasport.com.
Cenik velja do objave novega cenika. V casu obdelave narocila se cena artiklov ne spreminja. Kupec placa artikle po cenah, ki veljajo na dan, ko je bilo narocilo oddano.

Narocila

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem narocilu so shranjeni pri www.lumasport.com. Dosegljivi so ali v uporabniškem racunu posameznega uporabnika (dostop preko internata) ali v podatkovni bazi podjetja LUMANAJ d.o.o. (dostop po dogovoru po telefonu).
Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma narocilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k narocilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa - sklenitev pogodbe

Izbor artiklov - oddaja narocila Uporabnik zbere artikle, ki si jih želi, v košarici, ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda narocilo. Narocilo se postavi v cakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo narocila v svoj poštni predal.
Kupec ima možnost preklicati narocilo v vrsti preko elektronske pošte v casu ene ure. Narocilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Arhiv" v stolpcu "Prijava".

Narocilo potrjeno - pogodba sklenjena

V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda narocilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi narocilo oziroma ga zavrne. Cena artikla se v casu obdelave narocila ne spremeni. Ponudnik si pridržuje pravico, da poklice uporabnika na njegovo telefonsko številko.
Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve narocila s sporocilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve narocila pa pogodba ni sklenjena.

Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim racunom in morebitnimi navodili.

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do narocnika v navedenih rokih. Po oddaji narocila boste prejeli sporocilo s kopijo narocila, ki vsebuje narocene artikle in skupno ceno.
V sporocilu narocila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim narocilom.
V primeru, da blaga, ki ste ga narocili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic narocila

Uporabnik lahko preklice narocilo v roku 1 ure po oddaji narocila po elektronski pošti. Po preteku 1 ure mora preklic narocila opraviti preko telefona.
Ce je bilo blago v casu vašega preklica narocila že odposlano vam pripada pravica, da kupljeno blago na svoje stroške v roku tridesetih dni od dneva prevzema vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži na naslov trgovca. Ce trgovec oceni, da blago ni v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si le-ta pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne - in tokrat nepreklicne - dostave takšnega blaga kupcu.

Dobavni rok

Spletna trgovina www.lumasport.com se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do narocnika v navedenih rokih. Po oddaji narocila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev narocenih artiklov in skupno ceno.
V potrditvi narocila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim narocilom. V primeru, da blaga, ki ste ga narocili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.
Podjetja LUMANAJ d.o.o. lahko v casu do izdaje obvestila, da je narocilo "V obdelavi", narocilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

Dostava

Dostavo narocenega blaga opravlja naš pogodbeni partner, Pošta Slovenije d.d.. Vsa narocila opravljena do 12h bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi).
Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugacen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoracen rok dostave.
Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali narocilu. V primeru, da vas ob casu dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov.
V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporocili dobavni rok za narocene artikle.

Nacin Placila

- Placilo po povzetju je najbolj obicajno za majhna narocila.
- Placilo po predracunu na TRR podjetja S tem potrdite narocilo in po prejemu placila na naš TRR vam po dogovoru pošljemo blago.
- Placilo po virmanu, seveda ob predložitvi ustreznega instrumenta za zavarovanje placila (npr. menica, boniteta stranke ipd.)

Reklamacije

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z dolocili Zakona o varstvu potrošnikov.
Stroške vracila blaga v reklamacijo krije kupec, medtem, ko stroške pošiljanja nadomestnega blaga krije trgovec. Pisne reklamacije lahko naslavljate na emajl, ki je na dnu strani.
Uporabite lahko tudi spletni obrazec za pošiljanje sporocil.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni nakupovalni center www.lumasport.com je nujen in izkljucno potreben samo za pravilno izvajanje storitev www.lumasporta.com.
www.lumasport.com ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugace trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, ce se ne strinjate z nacinom uporabe.
Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega racuna.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.lumasport.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zašciteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

LUMANAJ d.o.o. se trudi, da bi ta stran vkljucevala tocne in ažurne informacije. Vendar pa LUMANAJ d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za tocnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani LUMANAJ d.o.o.. Slike artiklov so simbolicne in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Podatki o upravljalcu

LUMANAJ d.o.o.
Razgled 33
6330 Piran
Mobitel: 041 781 414
E-Pošta: info@lumasport.com
TRR: IBAN SI56 0223 7025 3682 546 (NLB d.d.)
Davcna: 48934844
Maticna: 1810308000
Nadaljuj
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
0 izdelkov